Lammelårtanker

– en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Oppdatere hvor ofte?

For den som blogger er det noen store og vesentlige spørsmål som raskt dukker opp, ett av dem er hvor ofte bloggen skal oppdateres.

Jeg skriver når et tema har satt seg fast i hodet og surrer rundt uten stans. Jeg  blir ikke ferdig med temaet og vil dele det med noen (må avlaste mannen, stakkar..!) og få hjelp til videre tanker eller diskutere et standpunkt jeg har tatt. Noen ganger er responsen større enn at jeg klarer å svare alle og evnen til å drive en diskusjon videre er ikke alltid til stedet, en smule frustrerende for meg (og kanskje dem som engasjerer seg). Andre ganger er jeg fin i farten og kan holde på lenge og vel.

En del ganger holder jeg meg til lesing av andres blogger og engasjerer meg heller hos andre enn å skrive noe nytt hos meg selv. Fordi at jeg ofte bruker mye tid på blogglesing er det også slik at jeg følger mange blogger, for noen  oppdaterer sjelden og andre oppdaterer hver dag. Jeg tenker noen ganger at enkelte som sjelden oppdaterer burde sette opp tempoet, for det er så fint å lese hos dem eller de skriver om ting jeg synes er viktig.

Jeg vet at det egentlig bare finnes ett svar på hvor ofte en blogg skal oppdateres, nemlig: Når det passer bloggeieren, men likevel vil jeg gjerne at du som leser dette innlegget skal si din mening om hvor ofte du ønsker, eller forventer, oppdateringer fra denne bloggen. Jeg lurer også på hva slags type innlegg du liker best? Det betyr noe for meg hva du mener!

I perioder klarer jeg ikke skrive, men engasjementet er der likevel. Og så kommer det ut i et jafs.

Skriver (og publiserer) du bare når det passer deg eller har du en viss plan?

*******

Tidligere metainnlegg om blogging: Hvordan kan vi fremme kvalitetsbloggene? 

Om Anne-Helene

Lammelårtanker er en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv. Velkommen så mye!

31 kommentarer på “Oppdatere hvor ofte?

 1. livelovelaugh
  29. mai 2012

  Det du tar opp er noe som jeg også tenker på i forhold til bloggen min. Jeg ser at det kommer mye an på hva slags blogg det er. Blogger som handler om hverdagslige ting kan være naturlige ( og enklere??) å oppdatere ofte, særlig hvis de handler om hva bloggeren har gjort eller tenker der og da. Ulempen, synes jeg som leser, er at det da også lettere blir «pludring» som er lett glemt. Da er det ikke alltid jeg rent faktisk leser innleggene selv om jeg «følger».

  Motsatt kan bloggere som skriver innlegg som er et resultat av «flere og lengre» tanker ( misforstå meg rett!) vanskeligere oppdatere ofte. Fordi hvert innlegg krever mye arbeid og bearbeiding. Jeg ønsker at min blogg skal være i den siste kategorien. Jeg jobber mye med hvert innlegg. Min ambisjon er å publisere ukentlig, men det er ikke alltid det går. Det er i slike øyeblikk jeg fristes til å skrive litt om cupcakes og hvitt interiør. Kaker kan jeg endog en hel del om. Men det er den gjennomarbeidete teksten jeg synes er tilfredsstillende, ikke kvantitetskravet. Så håper jeg følgerne mine synes det samme, og fristes til å lese innleggene jeg skriver. Selv om det er noen dager mellom.

  Og for ordens skyld: jeg leser dine innlegg. 🙂

  Liker

  • Lammelåret
   29. mai 2012

   I begynnelsen av min bloggkarriere tenkte jeg mye på hva slags blogger som får suksess, men nå har jeg kommet til at alle blogger har potensialet til å bli mye lest dersom en jobber riktig med bloggen og ikke forventer 1000 lesere hver dag etter en måneds tid. (jeg er ikke i nærheten av så mange lesere, bare for å ha sagt det)

   Fordelen med enkle innlegg er at man lett kan skrive mange av dem (noe jeg ikke er så god på), mens innlegg av typen «“flere og lengre” tanker» gjerne tar tid fra tanke til publisering. En del av mine innlegg kommer med lenker og jeg har gjerne sjekket og forkastet en del flere enn dem som publiseres. Når engasjementet er stort koster det meg likevel ikke mer enn om jeg skulle skrevet et hverdagslig innlegg, men jeg lurer på om det noen ganger kan bli for massivt for leseren?

   De innleggene som er saksorientert og som lager en problemstilling av en avisartikkel vil jeg gjerne ha oppmerksomhet rundt og derfor er det lurt om innlegget blir værende som nyeste en stund. Dersom det stadig kommer nye innlegg vil disse skyves nedover på siden og færre folk oppdager dem. Det er et dilemma når engasjementet stadig hopper over på nye temaer.

   Innimellom engasjement i aktuelle saker kan det være godt å roe ned med innlegg som ikke krever eller utfordrer, verken for skribenten eller leseren. Det ville vært fint om begge deler kunne hentes i min blogg.

   Det er jo også slik at leseren venner seg til publiseringshyppigheten og dermed styres leseren mot eller fra en blogg alt ettersom den blir ofte eller sjelden oppdatert.

   Takk for at du leser innleggene mine ordentlig og takk for svar! 🙂

   Liker

 2. Ane
  29. mai 2012

  Jeg synes drt kommer helt ann på bloggen, hvordan den drives og hvem som leser den. Jeg merker at jo flere lesere jeg får som følger meg mer enn meningene mine, jo viktigere blir det for meg å oppdatere oftere. Fordi leserne er innom hver dag og forventer å se noe nytt.

  Mammadamen sin blogg er jeg f.eks bare innom en gang i uka for å holde meg oppdatert mens din er jeg innom ca annenhver dag.

  Men når jeg deler så ofte som jeg gjør føler jeg at gode innlegg forsvinner i svada.

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Vær forsiktig med å bare dele det du er komfortabel med på sikt, ikke bare for å tilfredsstille leserne!

   I perioder har jeg masse å formidle (og evne til å gjøre det), men dersom oppdateringen kommer et par ganger til dagen (få ganger i året), så er det noen innlegg som ikke blir lagt merke til. Det er synd. Jeg skriver ikke bare for meg selv, men for dialog og diskusjon, men jeg har ikke helt skjønt hvordan jeg driver fram diskusjoner. Å vise sine siste innlegg er iallfall en forutsetning. Tenker jeg.

   Hva tenker du kan gjøres for at «saksinnleggene» skal fremheves bedre?

   Så bra at du er innom meg så ofte, det setter jeg stor pris på, Ane!

   Liker

   • Ane
    30. mai 2012

    Ingen fare, jeg er komfertabel med å dele om hverdagen min også jeg, jeg bare forstår ikke at noen synes det er så intressant. Men det gjør de, og de vil ha mer av det. Jeg starter nå dagbok fra 1 Juni, Mye fordi jeg nå skal ha et hardt trenings og kostholdsopplegg den måneden, men også fordi jeg da får tilfredstillt de leserne som liker å lese om hverdagen min mer enn meningene mine.

    Men den kategorien er linket til på toppen av bloggen og innleggene vil ikke dukke opp under siste innlegg. Jeg har også tenkt til å lage en egen kategori med litt meningsfyllte innlegg som blir fremhevet på siden, slik som «mammalivet» «motelivet» og «livet med psykiske lidelser» blir nå. Jeg ser at mange klikker seg inn på bildene og leser der også.

    Diskusjon kommer når jeg har skrivd noe som provoserer. Og det gjør jeg ikke så ofte lenger. Jeg er blitt litt mindre sint på verden og det syns nok på bloggen også. De fleste kommenterer fordi de synes det jeg skriver er fint. Diskusjonene synes jeg fortsatt er på diskusjonsforum og ikke i blogger. Tror de som er på blogger er bloggere selv og har nok med sitt.. Trist egentlig..

    Liker

    • Lammelåret
     30. mai 2012

     Det er godt at du har et avklart forhold til hva du publiserer! Jeg måtte bare bemerke det, kan ikke la være å bry meg.

     Så bra at du kan styre hva som havner på forsiden selv når du publiserer noe nytt! Jeg var ikke klar over den muligheten.

     Jeg skjønte ikke de siste setningene dine: «Diskusjonene synes jeg fortsatt er på diskusjonsforum og ikke i blogger. Tror de som er på blogger er bloggere selv og har nok med sitt.. Trist egentlig..» hva mente du her?

     Liker

 3. sotengelen
  30. mai 2012

  Jeg havner nok i «lett og enkelt» kategorien, men jeg oppdaterer ikke alltid hver dag av den grunn. Det er vel naturlig at tematikken i min blogg gjør at jeg skriver når det er noe å skrive. Om det blir hver dag, eller en gang i uken så vil det være greit for meg.

  En kan ikke tvinge seg til å blogge hver dag hvis en ikke har noe å skrive. Da blir det et ork og kvaliteten på bloggen vil lide.

  Selv leser jeg ikke nødvendigvis blogginnlegg den dagen de skrives. Jeg bruker bloglovin og da blir innleggene liggende til en dag der jeg føler for å lese de. Noen blogger hopper jeg på med det samme det er kommet noe nytt og andre leser jeg når jeg «orker» og har tid. Det er humørbestemt å lese også.

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Du skriver ikke om hva som helst og det kan være vel så vanskelig å holde seg innenfor ett tema som å skrive innlegg med mange kilder.

   Når jeg blogger har jeg et mål om å skrive tekster som fungerer generelt, som ikke bare er dagsaktuelle. Så det er bra når man kommer over en blogg med tekster som ikke blir utdaterte dagen etter. Det blir så mange eposter om nye innlegg å slette da. Og det tar mye plass i innboksen!

   Liker

   • sotengelen
    31. mai 2012

    Derfor har jeg fjernet alt fra eposten og lagt alt til en «tjeneste» som bloglovin. Da kan jeg gå inn der når jeg føler for det i steden for aktivt å måtte slette.

    Liker

 4. tuppelina
  30. mai 2012

  for min egen del så følger jeg mer eller mindre 5 blogger. jeg har merket på meg selv at når jeg fra en av bloggerne får varsel om ny post opp til 2 ganger på hverdag så blir jeg litt lei. blir mer som et lite mas siden jeg gjerne kan lese e-mailen min hver 3 dag eller så, og da er det opp til 6 nye varsel fra samme blogger, og da må h*n VIRKELIG ha en overskrift som kan pirre nysgjerrigheten min før jeg gidder å gå inn og lese.
  -men de fleste jeg følger er som deg ang hvor ofte det oppdateres, og da føler jeg det mer som en glede når jeg får varsel om innlegg 🙂

  men jeg er en av dem som kan oppdatere tre ganger på tre dager og så går det kanskje en måned. det er egentlig ikke fordi jeg har lyst å ha det slik, skulle gjerne ha skrevet litt flere ganger i uken, men jeg klarer ikke å få det til! -ikke at jeg har lite å skrive om, snarere tvert imot, men jeg har ikke energi til å skrive, og andre ganger så har jeg ikke rygg til å sitte ved datan å skrive (burde fått meg en laptop!).
  -og så er det alt det der som jeg må gjøre på kveldene som gjør at jeg ikke får så mye tid til å skrive også. de der kjedelige tingene som å vaske, tørke, brette klær, og å lage til scrapbøkene som jeg holder på å lage som barnealbum til yngste lille trollet i hjemmet her 🙂

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Kjenner litt igjen det du sier her: Å skrive er ofte ikke begrensningen, men å få roen rundt til å gjøre det. En må være klar og ikke blir forstyrret av andre ting. Det er gjerne det som er hinderet.

   Du er en rykk og napp-blogger og jeg er glad for at du i din travelhet tar deg tid til å lese og legge igjen kommentarer til meg! Takk!

   Og du burde virkelig begynne å tro på julenissen slik at du snart får en laptop! Det er så mye lettere å holde seg orientert på den måten (snakker av erfaring).

   Liker

   • tuppelina
    31. mai 2012

    ja men julenissen tror jeg sannelig på; han er ca 176 høy, grønne øyner og har mørkt langt hår… ja det er sant; JEG er julenissen – ihvertfall min egen… så nå skal det pakkes både laptop og ny bil i nissesekken (allerhelst før min stasjonære er 6fot under og bilen min blir avskiltet!)

    -men mine rykk og napp irriterer meg egentlig, skulle hatt litt mer tid til å skrive LITT oftere. men så er det også det faktumet at jeg mange ganger velger å lese andres blogg siden jeg har særs lite overskudd/tid når jeg setter meg ned her, så da får jeg heller skrive noen ‘korte’ svar… har blitt flinkere til å skrive kortere svar ihvertfall XD

    Liker

    • Lammelåret
     31. mai 2012

     Det er gjerne lettere å lese og kommentere hos andre enn hos seg selv. Og så er det fint å dra på besk også, da. 🙂

     Liker

 5. villkatta
  30. mai 2012

  Eg tykkjer det er enklare å følgje dei som oppdaterer nokre gonger for veka. Men eg følgjer veldig travle bloggarar óg, men då leser eg ikkje kvart einaste innlegg fordi internett-tida mi ikkje strekk til 🙂 Dei som eg les som oppdaterer sjeldan sit eg ofte att med eit ynskje å høyre meir i frå, så eg vert alltid glad når dei skriv noko.

  Eg har eit mål om skrive på bloggen min to-tre gonger i veka. Nokre gonger vert det meir, andre gjerne mindre. Alt etter kva som skjer i familielivet, jobb og ikkje minst med inspirasjonen min.

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Med et bevisst forhold til publiseringshyppighet blir det også lettere å følge opp fordi tankene kretser om bloggen også når en ikke tenker over det. Da klargjøres innleggene i underbevisstheten. Du har som regel veldig gode innlegg med innhold som henger sammen med sin egen logikk i. Fortsett å la bloggen leve i underbevisstheten og hold på publiseringshyppigheten, du! Er ikke alltid jeg rekker å lese alle innleggene dine, men jeg vet hvor jeg finner de.

   Liker

 6. Nina Elisabeth
  30. mai 2012

  Jeg merker at jeg lettere følger blogger som oppdaterer ofte, men det er skjelden det er de beste bloggene. Mest fordi mange av de som oppdaterer ofte pøser ut innlegg som er så like at det ikke blir noe variasjon i lesningen.
  Da liker jeg bedre blogger som feks. deg som publiserer litt skjeldnere, men med kvalitet i innleggene. Siden jeg får mail når du legger ut nytt glemmer jeg heller ikke å lese hos deg 🙂

  For min egen del skulle jeg gjerne ha lagt ut flere innlegg, men så er det noe med kvalitet over kvantitet igjen da. Jeg gidder ikke legge ut bare for å legge ut. I tillegg så merker jeg at stundene til å skrive innlegg det er kvalitet over blir færre i alle den tid jeg heller vil bruke kreftene på minien. Og når hun sover er det en mann som også vil ha litt oppmerksomhet. Rart det der…. Hehe…
  Også er det sommer. Og da er man ute og koser seg 🙂

  Jeg er vel ganske altetende når det kommer til å lese blogger. Men jeg leser vel mest «innlegg med mening». Nå har alle blogger mening, men jeg mener de som eri kategori med deg. Det er riktignok ikke mange av de du finner på «blogger jeg leser listen min», men det er en annen sak. I tillegg leser jeg fast «fetmenfattet». En nyoppdaget, men morsom blogg som jeg av og til blir flau av å lese. Hehe…
  Mote, sminke, trening og antrekk leser jeg så og si aldri.

  Fortsett med de gode og gjennomtenkte innleggene dine du. Vi er mange som setter mer pris på disse, enn halvhjertede innlegg hver dag 🙂

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Jeg er glad for at du kombinerer «kvalitet» med meg/bloggen min, for det gjør meg glad at du (og andre) synes jeg skriver kvalitetsinnlegg! Jeg jobber med en del av innleggene, men styres nok mer av engasjementet enn av kvalitetskrav (så lenge jeg kan begrunne det jeg skriver). Samtidig er dette en lavterskelblogg slik at jeg som regel skriver ferdig et innlegg og publiserer det med en gang (og våger risikere noen feil her og der). Ellers er jeg redd det blir forferdelig få innlegg i løpet av året, for den selvkritiske sansen er velutviklet.

   Jeg skal ta en titt på bloggen du nevner!

   Og jeg liker godt bloggen din med kombinasjonen av samfunnsengasjerte innlegg og hverdagen med baby-innlegg.

   Liker

 7. John Olav Ytreland
  30. mai 2012

  Jeg har slitt med det samme spørsmålet selv. Da jeg startet bloggen min for et snaut år siden, søkte jeg etter råd fra andre. Leste bl.a. boka til Ida Jackson om sosiale medier. Mange gir det rådet at du bør oppdatere ofte og at du bør være stolt av hvert 3. innlegg.

  Det er vel egentlig mest aktuelt hvis du vil oppnå den polulariteten de mest populære har ( opp mot 70 000 treff hver dag). Jeg har blitt litt stresset av dette og lagt ut noen innleggg jeg med fordel burde sensurert, fordi det rett og slett var for dårlig eller lite interessant for andre enn meg selv. Jeg synes f.eks. det jeg har under lister var veldig artig å jobbe med, men etter nærmere ettertanke var det kanskje ikke like fascinerende for andre.

  Jeg tror derfor det er like greit å redusere produktiviteten. VG bra blogg har riktignok vist interesse for de innleggene jeg har jiobbet minst med, men det har vært saker jeg har tenkt på i et par dager. Da jeg begyndte å skrive lå egentlig alt klart i hodet, og selve skrivingen gikk unna i en fei. Det er nok en arbeidsform som passer bedre for oss som ikke satser på mat,mote og den slags.

  Men jeg kunne med fordel brukt mindre ord for å formidle det jeg vil si.

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Det er en balansegang mellom å skrive for seg selv (intern moro eller tilfredsstillelse) og å skrive åpent og tilgjenglig for andre. Jeg tror nok at mange av mine tekster kan være lukket i form, men er ikke helt sikker.

   Engasjementet tror jeg preger teksten. Om man ikke er helt inne i det man skriver tror jeg det lekker ut til leseren. Kanskje det er dette VG Bra Blogg oppfatter?

   Jeg tror det er lurt å dempe ned de selvkritiske stemmene, kaste seg utpå og slippe kontrollen litt. Hvis en tviler går det an å lagre innlegget og sjekke dagen etter før publisering.

   Liker

 8. msjackson
  30. mai 2012

  Jeg prøver å oppdatere hver dag, men enkelte innlegg tar jo lengre tid enn andre, og noen ganger kommer det rett og slett ikke ut slik jeg vil. Da er det bedre å vente synes jeg.
  Både for min egen og andres del blir det enkelte korte innlegg innimellom. Noen visdomsord som jeg er svak for, og innimellom noen morsomheter.

  Det blir litt som med deg, at enkelte dager fokuserer jeg mer på å lese andres blogger, og kommenterer, mens andre dager har min egen blogg fokuset.

  Jeg tror det uansett er viktig å ikke poste tvangsmessig hver dag hvis det begynner å gå tomt, eller skrivegleden forsvinner. Men må innrømme at jeg føler at jeg blir mer knyttet til bloggere som oppdaterer ofte.

  Så på spørsmålet ditt, blir det litt: ja takk begge deler. Har en plan om å poste daglig, men er bevisst på at det ikke skal føles som en belastning. Det skal være (mest) GØY å blogge!

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Enig i at det ikke skal være en belastning å blogge, men noen ganger er det nødvendig å presse seg litt, for at en ikke skal glemme det bort og blir for kritisk til seg selv. Tenker jeg.

   Liker

 9. Jeg tenker som livelovelaugh over her. Det kommer mye an på typen innlegg. Debatt- og faginnlegg krever langt mer enn en kort oppdatering fra hverdagen. Små drypp fra hverdagen som trebarnsmor skriver jeg på 5 minutter. Andre innlegg modnes over flere dager. Noen ganger må debattinnlegg skrives kjapt, fordi debatten pågår i media der og da. Da nytter det jo lite for meg å kaste meg inn i debatten tre uker senere liksom. Noen ganger skriver jeg mye på andres blogger. Andre ganger lite.

  Jeg også har en ambisjon om å oppdatere minst 1 gang i uka. Gjerne flere hvis jeg sper på med noen intetsigende (i mangelen på annet ord) innlegg innimellom. Jeg prøver å balansere. Vil ikke bare skrive tunge innlegg. Men heller ikke for mange svadainnlegg. Men også svadainnleggene har en funksjon, syns jeg. De lar leserne bli kjent med en litt annen side av bloggeren. For ingen går rundt og tenker fag, politikk og så videre hele tida.

  I en travel hverdag sliter jeg med å oppdatere ofte nok. Eller det går vel litt i rykk og napp. Akkurat nå har jeg flere innlegg i hodet enn de jeg klarer å få ut. Jeg syns 1-2 innlegg i uka er passe. Men har stor forståelse for at det ikke alltid er gjennomførbart.

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Du påpeker at «svadainnleggene» har en funksjon og det er jeg helt enig i! En orker ikke alltid stort engasjement og høy temperatur, en vil bare hvile seg i en blogg, som når en deiser ned i sofaen til en god venninne og ikke tenker på hvordan en ser ut.

   En blogg skal ikke være profesjonell på den måten at personligheten til bloggeren blir borte og at bloggeren blir vanskelig tilgjengelig. Likevel: På blogger som min som er en temablogg blir den personlige biten neddempet sammenliknet med en generell blogg, forestiller jeg meg. Har du ulike forventninger til en temablogg og en generell blogg?
   Er jeg for lite personlig her?

   Kjenner igjen det du sier med nyhetssaker; det er så mange saker jeg skulle skrevet om, men så går det ikke alltid og det liker jeg dårlig.

   Liker

 10. Pia
  30. mai 2012

  Jeg legger som regel ut et innlegg daglig. Jeg har ofte mange rare/gode ideer, og må skrive dem ned. Og så ligger de og modnes. Noen ideer var visst ikke så gode allikevel, og blir bare liggende, mens andre publiserer jeg. Dype, saklige innlegg krever mye. Det er så mye lettere å legge ut et bilde med et par intetsigende linjer. Faktisk merker jeg at lette, intetsigened innlegg også fenger. Jeg prøver å variere – det setter jeg pris på i blogger jeg leser. Noe bør få deg til å tenke, noe bør provosere, noe bør få deg til å smile. Innlegg som du skriver, krever som regel litt mer enn kun en «kjempefin!»-kommentar. Ofte har man ikke tid til å skrive de lange kommentarene. Akkurat som at man ikke har tid til de lange blogginnleggene.

  Liker

  • Lammelåret
   30. mai 2012

   Jeg er ikke god på de enkle «intetsigende» innleggene, klarer ikke skrive på den måten, men jeg setter pris på de trivielle bloggene (jamfør diskusjonen som var i vinter) og lurer noen ganger på hvorfor jeg ikke klarer det samme. Vel, jeg vet svaret hvis jeg bare vil. Poenget er at det man selv skriver ikke alltid er det samme som man liker å lese.

   Jeg kan bruke lenger tid på et innlegg med lite tanker enn på et med samfunnsengasjement; det som betyr noe er hvor klart innlegget/temaet er før jeg begynner å taste. Vil tro det er slik for alle.

   Det er litt rart, for noen av innleggene mine har jeg bare rablet ned, men så ser det likevel ikke så verst ut når jeg leser det igjen eller jeg skjønner det av kommentarene som ramler inn.

   Liker

 11. mormor
  31. mai 2012

  Har jeg ikke lest de samme tankene dine tidligere???

  Det er helt individuelt og opp til den enkelts dagsform, hvordan man oppdaterer.Og generelt hva slags blogg man vil administrere.

  Debatt- og dikusjonsblogger kan ha lenker på lenker og være lange som et vondt år. Noen ganger er de likevel lette å lese og følge, men noen ganger blir det for saksorientert og for anonymt. Man finner ikke skribenten bak alle ordene og lenkene. Og det er vel den genuine stemmen man leter etter? Ikke navn og nummer, om du forstår, men engasjementet og snerten i ordene. Det som kjennetegner skribenten på en god måte.

  Hos meg er det hummer og kanari, jeg trives med det.

  Ha en fin dag 🙂

  Liker

  • Lammelåret
   1. juni 2012

   Et metainnlegg iblant liker jeg, så ja: Jeg har vært innom det tidligere!

   Liker

 12. Kirsten
  1. juni 2012

  Jeg er jo en nybegynner som bloggleser, og følger ikke så mange blogger. Må innrømme at dersom blogger ikke blir oppdatert oftere enn kanskje annenhver uke, så mister jeg fort interessen, selv om det skrives godt.

  Men dersom jeg kjenner vedkommende, vil jeg jo fortsette å kikke innom selv om det er lenge mellom hvert innlegg.

  For min del liker jeg de bloggene som gir litt dybde og ettertanke, ikke bare fjas og glansbilder – de orker jeg ikke følge.

  Her er et eksempel på en nyoppstartet blogg (dvs det var et veldig langt opphold) – der forfatteren nå har begynt å legge ut egne tanker og dikt:
  http://medandresord.blogspot.no/

  Liker

  • Lammelåret
   2. juni 2012

   Oppdateringer annen hver uke er lite og kan gjøre at den forsvinner i mengden av andre innlegg. Jeg tror annen hver dag er det mest ideelle, med mindre det blir masse respons på et innlegg, da kan det ligge oppe så lenge det engasjerer.

   Skal sjekke ut bloggen du anbefaler!

   Liker

 13. Jenny
  3. juni 2012

  Jeg er en av og på blogger. Hvor mye jeg blogger henger ofte sammen med hva annet som skjer i livet, eller som ikke skjer. Jeg har ingen meninger om folk bør poste ofte eller ikke. De jeg stikker innom, stikker jeg innom av og til uansett. Noen ganger kommenterer jeg, noen ganger bare leser jeg. Jeg er visst en av og på kommentator også! 😉

  Liker

 14. Tilbaketråkk: Min bloggskole, del 3: Uttrykk, etikk og tanker om blogging « Lammelårtanker

Takk for kommentaren!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 29. mai 2012 av i Blogg og kommunikasjon med stikkord , , , , , , .
Nominasjon til årets mest velskrevne mammablog på www.foreldremanualen.no
Bloggurat
Matbloggtoppen

Twitter-oppdateringer

Sunn fornuft
%d bloggere liker dette: