Jeg vet ikke hvor mye det frister deg med kald frukt?
Du vet, et eple til dagen holder doktoren vekke, men kald?
Vil mye heller koke lenge, mose og helle på glass. Og oppå der en svær dæsj krem og til slutt en blanding av malte brødsmuler (eller griljermel for oss latsabber) iblandet sukker som helles i en varm panne med smør i.
Det er epler etter min smak.
Hvordan er din?
Mmmmm, det så deilig ut! Og dette er helt innafor på en tirsdag, spør du meg! 🙂 I morgen skal jeg ha styremøte her, og da har jeg tenkt å servere eplesmuldrepai og krokanis.
LikerLiker
Sukk! Det er fantastisk godt! Og by the way, se hva jeg fant: http://acinabox.blogspot.no/2014/10/smuldrepai-med-vaniljekrem-og-epler.html
LikerLiker
Nam! Er generelt glad i epler i alle varianter også kalde. Men tilslørte bondepiker som vi kaller tirsdagsdesserten din her i Trøndelag, er jo skikkelig godt da! Ha en fin onsdag!
LikerLiker
Tirsdagsdesserten er snadder!
LikerLiker
Åh, det så innmari godt ut!
Kjøleskapskald frukt er ikke noe å stå etter, ja til din variant!
LikerLiker
Sjekk merkelappen på eplet!
LikerLiker
Jeg foretrekker faktisk kjøleskapkald frukt når jeg spiser den plain… Men epler smaker aller best i… varm eplekake! Dette ser også helt NYDELIG ut!
LikerLiker
Eplekake.. eplemuffins.. nam!
LikerLiker