Lammelårtanker

– en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Jeg fant den!

Jeg hører stemmen min gå opp et hakk, jeg roper ut

Jeg fant den!

For jeg gjorde det, etter å ha gått opp en bratt bakke, tidligere hoppbakke, fant jeg den mellom to steiner før ungene mine.

Den hadde flatt lokk, var rundet i bunnen og hadde skrukork. Observant som jeg er, tipper jeg den har vært et Body Shop-produkt. Og inni? Der lå det en blokk og en blyant til å skrive navnene våre i. Ikke lite stolt – både fordi jeg gikk opp bakken (og siden kom ned igjen uten å skitne til buksa mi – for en prestasjon) – og fordi jeg var kjappest med å finne boksen, ble jeg kjempemotivert.

Vi tar en til! Sier jeg entusiastisk, så da er det frem med mobilen igjen, lasting av app og så myser vi alle fire rundt eldstemanns mobil. Vi er på geocatching og det er mye gøyere enn jeg trodde det skulle være. Finne små bokser gjemt overalt, hvor gøy kan dét være, tenkte jeg, men det er gøy og jeg ble engasjert!

Og det beste er at dette passer for alle – uansett aldersgruppe og funksjonsnivå (så lenge du tåler å være ute, så klart) og det er en super ting å gjøre sammen!

Sjøl var vi som gikk sammen fra 11 til 72 år, noen med bedre aldersspenn?

~~

Har du oppdaget at du liker å gjøre noe du trodde skulle være tamt?

Hva liker dere å gjøre sammen som familie?

 

 

~ Lammelårtanker på Face ~

~ Lammelårtanker på Insta ~

 

 

Om Anne-Helene

Lammelårtanker er en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv. Velkommen så mye!

11 kommentarer på “Jeg fant den!

  1. Anja Elisabeth Holt
    19. april 2016

    Vi har ikke kommet igang med det der enda…. Noe som var overraskende moro var ballongspillet jeg kjøpte til ungene. Jeg er hekta!

    Liker

  2. Refleksjon på livsvegen
    19. april 2016

    Så kjekk ein ting å gjere i lag!
    Har ikkje prøvd, men høyrest veldig sosialt ut.

    Liker

    • Anne-Helene
      19. april 2016

      Det er sosialt! Og så er det forskjellige vanskelighetsgrader, eller tilgjengelighet på dem. Nå høres det kanskje ut som om jeg er dreven, er ikke det altså, har bare vært med på 4-5. Skal absolutt fortsette med dette!

      Liker

  3. mette
    19. april 2016

    Geocaching er en ypperlig måte å få ungene med på tur. Tenk, du kan finne cacher over hele verden…. Og det er ekstra spennende dersom det er en bytteting i cachen 🙂 Lurt å ha med en liten figur etc i lommen, slik at du kan bytte med det du finner.

    Liker

    • Anne-Helene
      19. april 2016

      Ja, det er sant. Jeg så det i den ene boksen vi var innom. Må huske på det neste gang. Takker.

      Likt av 1 person

  4. boerboelheidi
    15. mai 2016

    Så overskriften på innlegget og tenkte en ting: geocaching! Og det stemte jo bra. Jeg er ikke bare litt hekta, men veldig hekta, og det er så fantastisk morsomt, og som du skriver, det passer til stort sett alle.
    Trodde aldri at jeg skulle bli så hekte på noe som dette her, i dag har vi en cache som mål, men et «godt stykke» å gå for å finne den, så da blir det en flott tur også 🙂

    Liker

Takk for kommentaren!

Nominasjon til årets mest velskrevne mammablog på www.foreldremanualen.no
Bloggurat
Matbloggtoppen
Sunn fornuft