Lammelårtanker

– en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Gratulerer Sylvi!

Jeg synes det er litt kult at Sylvi Listhaug har fått seg blogg, og det en wordpress-blogg. Nå er vi nesten naboer!

Nå kan vi skravle og henge med hverandre, diskutere tweens og debattere gratis tøybleier i miljøvennlighetens navn. For jeg regner med at Sylvi kommer til å velge riktige bleier; det handler om image, vet du.

Jeg flirer litt og er litt misunnelig når hun slår alle salgsrekorder jeg ikke en gang gidder å drømme om, når det kommer til bloggsuksess på første innlegg, men så er det ikke alle forunt å bli kringkastet i det ganske land bare for et innlegg hvem som helst kunne skrevet.

Og det er vel også poenget at det ikke er likegyldig hvem som har skrevet hva. Hvis jeg gnåler om feministeliten, bryr få seg og ingen lar seg provosere lenger. Ikke det, jeg tilhørte kanskje feministene, vil noen kanskje si.

Nå er det Sylvi som får gjennomgå, og visste hun det ikke? Joda, klart hun visste det ville bli trøbbel, men trøbbel og kjeft er jo energi og ren motivasjon. Sånt vil vi ha mer av. Det er gøy, ikke sant Sylvi!

Jeg kjenner Sylvi litt, liker henne, ja altså ikke fordi vi deler standpunkt, for det gjør vi ikke, men jeg kjenner meg litt igjen i henne, på den rett frem-måten å være på, den som ikke lar seg stanse av motstand. Jeg liker deg, Sylvi, fordi du er tydelig og tydelighet er trygt på sitt vis. Da vet man hva man får.

Jeg liker at Sylvi har laget seg blogg, det er spennende å se en toppolitiker på en ny arena og jeg må si at hun mestrer sjangeren godt, til nybegynner å være. Det er dessuten et smart trekk, en genial måte å få oppmerksomhet på. Denne personlige tilnærmingen, uten tanke for hvilken posisjon man har, hvilken makt man har, og så likevel være en slags privatperson som mener ting litt sånn uhøytidelig og uten å tenke konsekvenser av standpunkt og blind for sammenhenger. Det har sin egen sjarm.

Nå skal jeg ikke gjøre dette langt og vanskelig. Jeg vil bare ønske Sylvi Listhaug lykke til som (mamma)blogger, velkommen som wordpress-blogger og velkommen innom lammelårtanker. Jeg tror vi har mye interessant å snakke om!

 

Velkommen!

Om Anne-Helene

Lammelårtanker er en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv. Velkommen så mye!

3 kommentarer på “Gratulerer Sylvi!

 1. louiseslilleverden
  18. november 2016

  Koselig da! Skulle tatt en kaffe med ho Sylvi og diskutert ett og annet dere to 🙂

  Liker

  • Anne-Helene
   19. november 2016

   Ja, for ærlig talt jeg synes det hadde vært litt stas. 🙂

   Liker

 2. HeiaSylvi
  2. august 2017

  Sylvi Listhaug er den smarteste og mest oppegående kvinnen i Norge. Hun er en helt og fortjener all støtten hun kan få. Jeg vil anbefale alle å sende blomster til Sylvi, sammen med en stor takk for jobben hun gjør. En jobb ingen andre ser ut til å være i stand til å gjøre.

  Liker

Takk for kommentaren!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 18. november 2016 av i Hverdagen med stikkord , , , , , , , , .
Nominasjon til årets mest velskrevne mammablog på www.foreldremanualen.no
Bloggurat
Matbloggtoppen

Twitter-oppdateringer

Sunn fornuft
%d bloggere liker dette: