Lammelårtanker

– en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Et rykk av husmor’isme

Ikke vet jeg hva du gjør med avisene du har lest, hva gjør du egentlig? Kaster du dem bare i papirinnsamlingen? Eller bruker du dem som underlag for matskåla til katten? Du fyrer vel ikke med avis?? Det er farlig, det!

Kanskje er du av det miljøvennlige slaget som sparer på aviser for å bruke dem som innpakningspapir? Eller kanskje lider familien av samlemanien din slik at du har komplette stabler av aviser for flere år?

Sjøl tar jeg en titt i papirsøppelbøtta når en vind av effektivitet blåser over meg; når jeg får et rykk av husmor’isme over meg. Jeg lærte en gang at nal er unødvendig ved vindusvask, det eneste man trenger er avispapir.

Det har lenge fungert strålende, men her en dag da jeg virkelig dyrket husmor’ismen min var det ikke så lett likevel. De våte vinduene ville ikke tørke, så jeg måtte ta i bruk Klassekampen etter at Aftenposten ikke var god nok. Det ble ganske mange hauger av krøllede nyheter, for å si det sånn. Etterpå var jeg imidlertid strålende fornøyd og sørget for at alle fikk det gnidd inn – skikkelig! Var ikke vinduene blanke, vel?

Jeg hadde ordentlig flaks, for bare kort tid etter stoler og bøtter og meg var ryddet inn, begynte det å regne. Dét kaller jeg lykke og hell!

Aftenposten - godt for så mangt!

Aftenposten – godt for så mangt!

Hvordan vasker du vinduene?

Hva gjør du med gamle aviser?

 

Om Anne-Helene

Lammelårtanker er en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv. Velkommen så mye!

7 kommentarer på “Et rykk av husmor’isme

 1. Anja Elisabeth Holt
  23. november 2016

  Jeg bruker en våt mikrofiberklut og vann, tørker av med en tørr mikrofiberklut. Før ringte jeg Irina…..

  Liker

 2. terjebjornstad
  23. november 2016

  Vindusvasken går som en lek med Kärcher Vindusvasker. Gamle aviser? Trodde det bare var «gamliser» som leser aviser av papir 🙂

  Liker

 3. Abelone
  24. november 2016

  Jeg har også vindusvasker. Skikkelig gøy å støvsuge vinduene! (Bare litt problem med de skikkelig store da, der rekker jeg ikke opp). Vi har ikke aviser hjemme hos oss, så det hender jeg må kjøpe avis for å få vasket glasset i peisen. Var ikke klar over at man kunne bruke aviser til å tørke vinduer med, men dine ser jammen fine og blanke ut.

  Liker

  • Anne-Helene
   24. november 2016

   De ser superblanke ut! I en viss vinkel avsløres likevel visse uklarheter, men det skyldes nok heller meg enn avisene og kanskje var det for kaldt? Vurderer å vaske med vindusspylervæske neste gang!

   Liker

Takk for kommentaren!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Nominasjon til årets mest velskrevne mammablog på www.foreldremanualen.no
Bloggurat
Matbloggtoppen

Twitter-oppdateringer

Sunn fornuft
%d bloggere liker dette: