Lammelårtanker

– en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Inn i skapet

Fem innlegg på fem måneder kan knapt nok regnes som aktivitet.

Jeg flytter inn i skapet igjen.

Lenge har jeg vært der ute, tatt noen sporbare steg, sagt hva jeg mener og tenker, aldri vært en utleverende blogger med stort behov for selvhevdelse, reklamepenger eller deling av privatliv eller krenkelse av barnas verdighet.

Jeg har vært her ute, kjempet for hva jeg har syntes var viktig, debattert, diskutert, vært litt synlig og mer tydelig. Det har blitt noen gode debatter, jeg har utviklet meg retorisk, språklig og blitt mer bevisst, mer trygg, jeg har kommet noen steg videre. Det har vært gode bloggeår, kanskje best i starten der jeg ble mest utfordret. Deretter fulgte noen vaklende år, så avtagende aktivitet og nå ikke engang ett innlegg i måneden. Jeg kan langt fra kalle meg blogger mer.

Dette er kanskje ikke slutten på lammelårtanker, men det nærmer seg. Et og annet innlegg kan komme, kanskje hele ti i år? Det er hyggelig om du fortsetter å få oppdateringer slik du pleier, men om du ikke vil mer, sier jeg bare takk for følge!

Facebooksiden vil fortsatt holdes oppe med lenker til tekster jeg liker, enten de kommer fra aviser, blogger eller annet, så heng gjerne med der.

Jeg flytter inn i skapet igjen, tilbake til introvertheten. Jeg har ikke mer å kjempe for, ingen flere å overbevise.

Jeg har kommet dit jeg ville.

 

Takk for at du var der!

 

Om Anne-Helene

Lammelårtanker er en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv. Velkommen så mye!

12 kommentarer på “Inn i skapet

  1. Elin Enlid
    3. juni 2018

    Jeg leser gjerne bloggen din selv om du bare publiserer av og til!

    Liker

  2. Irene
    3. juni 2018

    Det virker som om det er flere av oss som har havnet der du er. Jeg har likt å følge deg og henger med videre for eventuelt sjeldne oppdateringer. Ellers møtes vi jo stadig på andre arenaer 🙂

    Liker

  3. Sigrid
    3. juni 2018

    Hei du!
    Er her og les…
    Blogg ja…
    Lite av det her også.
    Litt insta innimellom..
    Kjem du tilbake er eg her..
    Slettar deg ikkje…
    Blitt klokare på andre sine utfordringar ved å fylgje deg..

    Sommarklem

    Liker

    • Anne-Helene
      4. juni 2018

      Å, så fint at du har fått litt tankemat av å henge her!

      Jeg er også på Insta!

      Liker

  4. Jeg fortsetter å følge deg. Du har satt i gang tanker i hodet mitt også. Takk!

    Liker

  5. John Olav Ytreland
    5. juni 2018

    Jeg vet ikke om bloggen er død, som media liker å hevde, men det virker i alle fall som at det er en nedagående trend. De fleste jeg har fulgt har trappet ned, og det er kanskje naturlig. Det er slitsomt å uttrykke meninger og forsvare dem hele tida, så det gjør godt med pauser, men jeg kommer kanskje tilbake seinere.

    Jeg har ikke vært så aktiv som meningsytrer selv i det siste, men fokuserer på andre ting. Jeg begynte nylig å bruke en Twitter-konto jeg har hatt i åtte år. Jeg forstår egentlig hvorfor jeg ikke brukte den. Det er ikke alt der som er kjempespennende. Jeg har en ubrukt Instagram-konto også, og vil kanskje gi den en sjanse. Jeg skriver ellers på ting jeg håper blir publisert etter hvert. Mindre blogging har betydd mer tid til andre ting.

    Introverthet er forøvrig positivt, og det er en god del mennesker med suksess som faktisk er introverte. De trenger nok perioder alene for å gjøre det som har gitt dem suksess. Jeg har vært inne i skapet eller ei boble i det siste, men kommer nok ut igjen. Det håper jeg du gjør også. Det klødde litt i fingrene i dag etter en irriterende opplevelse i trafikken, men tror jeg skal holde det fokuset jeg har hatt i det siste, og bare kommentere store saker.

    Liker

    • Anne-Helene
      6. juni 2018

      Det er nok blogger med mening, som jeg kaller det, du vet: sånne som oss som er en utdøende rase. Nå handler blogger mest om å selge eller å bli kjendis, tragisk nok.

      Hehe.. det siste du skrev!

      Joda, det kan være det kommer noen saftige innlegg en gang nå og da, men jeg kjenner at blogging krever mye av meg og jeg vet ikke om blogging er den beste måte å bruke energien min på mer. Det må gi mer enn det tar, mener jeg.

      Liker

  6. Nann Karin
    6. juni 2018

    Jeg er glad du har kommet dit du vil, em jeg stikker innom neste gang du legger ut nor. Og til da, – ha gode dager i skapet ditt 😀 Kanskje jeg ser deg på instagram også, du dukker jo opp der i ny og ne. Ha goda dager

    Liker

    • Anne-Helene
      6. juni 2018

      Ja, vi ses nok på IG. Det krever ikke noe mer enn jeg ønsker og orker å gi.

      Fint å ikke gi helt slipp på deg og andre jeg har «kjent» så lenge!

      Liker

Takk for kommentaren!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 2. juni 2018 av i Hverdagen med stikkord , , , , , .
Nominasjon til årets mest velskrevne mammablog på www.foreldremanualen.no
Bloggurat
Matbloggtoppen
Sunn fornuft