Lammelårtanker

– en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Dine tilbakemeldinger

Ikke alt passer til hver enkelt bloggpost, derfor gjør jeg det enkelt for deg å gi generelle tilbakemeldinger. Her kan du poste din kommentar!

19 kommentarer på “Dine tilbakemeldinger

 1. Frøydis
  9. april 2011

  Hei 🙂
  Så koselig at du fant veien inn til meg! Alltid gøy med nye bekjentskaper i bloggeverden 🙂
  Ha en flott lørdagskveld videre og klem fra Frøydis

  Liker

 2. Lammelåret
  9. april 2011

  Hei Frøydis!

  Moro å finne nye bloggere og utvide horisonten en smule.
  Vi snakkes!

  Fortsatt god helg og velkommen tilbake til meg.

  Liker

 3. bonneblomsten
  17. april 2011

  Jeg ville bare veldig gjerne takke for at du videreformidler bloggen min jeg og si at jeg koser meg med dine tanker og 🙂

  Liker

  • Lammelåret
   17. april 2011

   Du skriver veldig bra, skjønner du! Jeg kjenner deg ikke, men det er heller ikke nødvendig for å ha glede av tekstene dine. Tekstene dine treffer.

   God påske til deg!

   Liker

 4. Kari Anna
  25. april 2011

  Hei og takk for at du følger min blogg, og slik kan jo jeg få kjennskap til dine tanker 🙂
  Akkurat kommet tilbake fra 10 flotte, heldige dager i fjellheimen, så nå skal det leses litt nettstoff 😉
  Vi blogges!

  Liker

 5. gunhildms
  28. mai 2011

  Takk for hyggelige kommentarer 🙂

  Liker

 6. LiseB
  5. august 2011

  Hei! Takk for besøk på bloggen min, og takk for at du har lagt deg inn som følger også. Jeg har laget en rekke blogginnlegg om veien min til arbeid, du finner dem her:
  http://bombalablabla.blogspot.com/search/label/P%C3%A5%20veien

  Liker

 7. Lammelåret
  5. august 2011

  Hei og velkommen til meg!

  Det er godt å ha naturen rundt seg, jeg tror det bidrar til å skape ro.
  Jeg kommer tilbake til deg og håper du også vender tilbake hit.

  Liker

 8. mormor
  8. september 2011

  Jeg måtte smile da jeg så kommentaren på bloggen min! Som jeg skulle sagt det selv! Jeg er den mest utekniske/uteknologiske personen på 2 bein. Finnes kanskje noen som krabber og dermed er litt verre enn meg, men jeg har ingen som helst varsling om kommentarer eller annet på min blogg. Jeg bare skriver. Jeg skulle koble bloggen opp mot bloglovin’. Få et slikt merke å trykke på. Jeg fikk god hjelp av andre bloggere, men det eneste jeg klarte var at jeg får opp mine egne blogginnlegg på facebook. Intet bloglovin’ symbol på bloggen…. :). Og det er vel meg i et nøtteskall. Men takk for kommentaren, og stikk gjerne innom bloggen min senere!

  Liker

 9. Lammelåret
  8. september 2011

  Velkommen til bloggen, mormor!
  Disse tekniske greiene med blogging er ikke enkle, men man lærer etterhvert som man bruker det. Og modigere blir man også.

  Liker

 10. mormor
  9. september 2011

  Takk, Lammelåret! En fin blogg det du har her. Mange viktige temaer! Min harndler for det meste om barnebarn og natur….to viktige gledeskilder i livet mitt. Takk for kommentaren til innlegget om bortskjemte nordmenn som kaster. Ja, jeg prøvde å legge noe på Finn.no ….men fikk ikke 1 svar. Er vel for mye der også! Datteren min la ut brudekjolen sin 5-6 ganger…og ikke 1 svar. Det bekrefter vel bare at vi har for mange ting og har det VELDIG godt her i landet. Må forresten fortelle en episode som skjedde i sommer. Jeg var i byen, og en utenlandsk tigger satt med fillete klær og tigget. Med en lapp der det stod : «Jeg er sulten». Jeg hadde ikke kontanter, men en banan i vesken, så jeg ga bananen til damen. Hun så sint på meg og ristet på koppen sin, la bananen på bakken….

  Liker

 11. mormor
  9. september 2011

  Jeg blir imponert når jeg kommer inn på din kommentarside! Så ryddig og avansert med tommel opp/ned osv. 🙂 Ja, jeg likte det innlegget om Oslo, det var som å gå der selv ! :).
  Vel og så svar på det med bloglovin’ (og takk for tilbudet! snilt av deg!). Det jeg gjorde var at jeg registrerte meg, prøvde så godt jeg kunne å følge oppskriften på siden, kopierte adressen til et av ikonene og skulle så lime det inn på min sine under første widget eller hva det heter. Jeg endte opp med å få min bloggadresse liggende øverst til høyre. Slettet den og slettet nok samtidig den posten som heter første widget. Etter det har jeg forsøkt flere ganger å kopiere adressen (til forskjellige ikoner)for å lime de inn et eller annet sted. Men det går ikke. Så det eneste jeg har oppnådd med bloglovin’, er at jeg får mine egne blogginnlegg opp på facebook.
  Siden jeg er ekstremt lite teknisk, (og har en selvtillit når det gjelder data-ting på null), vet jeg ikke om andre forklaringer hjelper meg til å få et ikon på bloggen min. Det er et par jenter på bloggr. som utførlig beskrev hvordan jeg skulle gjøre det…..men uten at jeg klarte det. Jeg ga opp før dem, så all ros til disse unge jentenes tålmodighet, hehe.
  Men jeg tar i mot gode råd, hvis du har! Og jeg skal prøve igjen! 🙂

  Liker

  • Lammelåret
   9. september 2011

   WordPress.com har bedre løsninger enn bloggr.no og det er forskjeller mellom de ulike temaene. Det jeg selv har gjort er å legge til det som står på høyre og venstre side av teksten i midten og så har jeg justert bakgrunnsfargen. Resten ligger i wordpress-løsningen. Jeg er absolutt ikke noe teknisk virdunder og bruker evigheter på å skjønne den minste ting, men etterhvert lærer også jeg ett og annet.

   Så flott at du likte Oslo-innlegget!

   Widget er disse ekstra greiene du kan legge til på bloggen din, som arkiv, kalender, søkerfelt, siste innlegg mm, det har du allerede lagt inn. Når det snakkes om første widget-område så sier det noe om hvor på bloggens forside ting blir plassert. Dersom du ønsker en annen plassering kan du endre dette.

   Jeg har sendt deg en epost med forklaring på hvordan du legger inn bloglovin’ på bloggen din. Når det gjelder en rute for epost ved svar på innlegg tror jeg det må tas med bloggr.no. Jeg kan iallfall ikke se hvordan det gjøres, men som sagt: Jeg er ikke den raskeste i oppfattelsen..

   Liker

 12. fjellcoachen
  13. september 2011

  Barn og politikk. Det du beskriver som politiske samtaler med barn, tenker jeg gjerne på som generell samfunnskunnskap, og ser slike samtaler som en naturlig måte å stimulere til samfunnsinteresse og engasjement.Jeg tenker også at det et foreldreansvar å stimulere til selvstendig tenking, refleksjon og bevisste verdivalg, Det vil igjen si at vi må tåle at de etter hvert som årene går kan ende opp med helt andre valg enn vi selv ville tatt, Vi bør til og med være stolte av dem akkurat da, For er det ikke nettopp selvstendige barn vi ønsker oss?

  Liker

 13. Christine
  23. november 2012

  Hei! Jeg er journalist i VG og skriver en sak om julekort. Skulle gjerne hatt en prat med deg, har sendt deg en lengre melding på Facebook-siden din (Lammelårtanker): Supert om du har tid til å svare meg! Mvh Christine Rian Johannessen

  Liker

 14. spadeerspade
  31. mars 2015

  Hei på deg:-)
  Hvordan går du frem i forhold til bildene du publiserer? De private er jo greit, men hva med de andre? Har du en favorittside der man kan bruke bilder fritt?
  Hilsen meg som synes bloggen din er veldig levende og fin:-)

  Liker

  • Lammelårtanker
   15. april 2015

   Hei!
   Beklager sent svar, jeg har vært utilgjengelig for denne bloggen en god stund nå. Alle bildene i denne bloggen har jeg tatt selv eller har avklart med opphavspersonen at jeg kan bruke. Jeg synes det er viktig at fotografen krediteres. For min egen del synes jeg det er lettest å ta bildene selv (eller internt fra familien), slik at jeg slipper ekstrajobben det er å kontakte fotografen mm. Det kan fort ta tid når man skal kontakte hver enkelt for å spørre om tillatelse.

   Liker

Takk for kommentaren!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Nominasjon til årets mest velskrevne mammablog på www.foreldremanualen.no
Bloggurat
Matbloggtoppen
Sunn fornuft
%d bloggere liker dette: