Matglede er ekte glede!
Igjen har jeg besøkt andre som blogger om mat. Denne gangen er jeg inspirert av Hverdagsmamma, som har delt sin favorittoppskrift på sveler. Om du vil diske opp med det samme klikker du deg inn til henne.
Slik ble mine:
Det er så deilig å lage utemat! Jeg har en gammal takke i kjelleren, men den trenger en del pleie før den kan brukes. Jeg tenker at det må bli mitt personlige vårprosjekt, for det er jammen meg mer koselig å steke på takke ute enn å stå inne på kjøkkenet i godt vær. Langt mer sosialt, ikke sant?
Denne påska er helt annerledes enn andre påsker. Kanskje derfor at det blir mye mat her for tiden?
Ønsker dere fortsatt fine dager!
Wenche Skogheim til Reklame i blogg virker ikke på… | |
btr til Utdatert ekteskap | |
Norske milf gratis n… til For slike jenter vil vi h… | |
Ibenholt ungdoms ass… til For slike jenter vil vi h… | |
Sylvia til Matkultur på sitt beste: Lefse… |
Herleg!
Fortsatt herleg Påske!
klem
LikerLiker
Takk, det samme ønskes tilbake!
LikerLiker
Sveler er så godt! Vi laget sveler forleden dag; super mat for en glupsk familie. Å klargjøre takka du har høres ut som en god plan; jeg er så glad i min og skjønner ikke nå hvordan jeg tidligere klarte meg uten. 🙂
Ha en fin kveld!
LikerLiker
Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal pusse den opp. Har du noen tips og gode råd?
LikerLiker
Har du skikkelig støpejerntakke? Det er ikke dumt 🙂
Salt og olje kan gjøre en god opprenskningsjobb 🙂
Lykke til med prosjektet 🙂
LikerLiker
Det er en elektronisk takke, men jeg er ikke sikker på noe annet. Kjenner at motivasjonen er i ferd med å stige, som sevjen i trærne, bare ved å skrive om det. Takk for lenke, skal se på den.
LikerLiker
Lenke her :
http://www.dagbladet.no/2013/03/31/tema/bolig/klikk/26444443/
Klem 🙂
LikerLiker
Mmm:) Så godt ut!
LikerLiker
Så kjekt at oppskriften falt i smak, og svelene dine så kjempe gode ut!!!
Vi gikk til innkjøp av en steketakke rett i forkant av påsken, og siden været virkelig har vist seg fra sin beste side så har den blitt tatt i ut i påskesolen flere dager allerede, og både sveler, hamburgere, pølser og grønnsaker har blitt prøvd ut med suksess.
Også hos oss har denne påsken blitt annerledes enn hva vi hadde sett for oss, men med nydelig vær, mye god mat og små aktiviteter i nærområde så har den absolutt blitt bra 🙂
Ha en fortsatt fin kveld Lammelår
LikerLiker
Jeg er veldig fornøyd med bildet, moro at det blir bra når jeg en sjelden gang knipser!
Røra holdt til sju personer og alle var fornøyd, så denne oppskriften tar jeg vare på.
Hvordan rengjør du takka?
LikerLiker
Siden takken er helt ny har jeg sjekket bruksanvisningen for hvordan den skal rengjøres, og i følge den så skal man «Tørke bort fett og olje mens takken fremdeles er lunken. Skrap bort stekerester med en stekespade, kniv eller deigskrape. Stekerester som ikke blir fjernet vil brenne seg fast til et hardt lag som senere flasser i større eller mindre flak. Toppen må da skrapes ren, rengjøres med skuresvamp eller pusses med finkornet våtslipepapir. God oppvarming på MAX kan også hjelpe. Husk at du aldri må dyppe takken i vann. Skjolder og fargeforandringer i toppplaten kan oppstå etter bruk.
Topplaten er punktsveiset. Noen av disse punktene vil være synlige, men har ingen betydning for bruken:»
Dette gjelder en vanlig elektrisk Metor steketakke 🙂
LikerLiker
Mmmm, ser godt ut. Blir alt for lite utendørsmatlaging hos oss, det er jo så koselig. Satser på at det i det minste blir noen fine grilldager framover. Nyt siste rest av påsken.
LikerLiker
Tilbaketråkk: Høydepunkt | Lammelårtanker
Tilbaketråkk: Best i september | Lamme Tanker
Tilbaketråkk: Eksklusiv blogg | Lammelårtanker